Сергій Лазарєв вже неодноразово потрапляв на перші сторінки таблоїдів через колишнього продюсера, який несподівано поїхав на відпочинок зі своїм коханцем.

Тепер артист буквально засипає люб'язностями Данила Величка, відомого фотографа, що працює в переважною частиною зірок російського шоу-бізнесу.

Днями Лазарєв розмістив фото разом із Величко на своїй сторінці в Іnstagram. Обоє красунчиків стоять і посміхаються із настовбурченими по-модному зачісками, як після обслуговування у барбер. У своєму пості Сергій написав привітання на адресу фотографа з днем народження, на що той відповів йому моргаючим емодзі.

"Дорогой Мой друг Даня!! С Днем Рождения!!! Уже много лет мы дружим и работаем! Почти все мои обложки альбомов, синглов и афиши последних 10 лет- твоя работа! Ты видишь, ты чувствуешь меня и мою музыку! Спасибо за твой взгляд и профессионализм! Мы так уже сработались, что последние обложки мы снимаем максимум за 10 минут😂 и они все шедевральные... тотальное взаимопонимание! 😂 будь счастлив, дорогой мой друг! Много тебе счастливых дней под мою музыку и мне новых офигенных обложек!! 😂❤️❤️ с Днем Рождения!", - підписав фото артист.

Фолловери співака звернули особливу увагу на "підморгування" у відповідь Данила. А деякі фолловери, і зовсім, припустили, що Сергій і Данила можуть бути коханцями.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Скріншот, фото з instagram

Примітно, що такі припущення цілком мають право на життяадже Сергій Лазарєв ретельно приховує своє особисте життя і ніколи не з'являється на світських заходах з кимось у парі. Аналогічно веде себе і Діма Білан, якого, до речі, теж неодноразово підозрювали у нетрадиційній орієнтації. Тим не менш, наскільки це правда, залишається тільки гадати. Адже істину знає тільки сам Сергій Лазарєв. Втім, це його особиста справа.

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднене листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.