26-річна переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2019" Анастасія Субота відверто розповіла про те, що пережила в Китаї

Жителька Запоріжжя Анастасія Субота в модельному бізнесі з 8 років. А перший раз в конкурсі краси Анастасія робувала в 14 років. Тоді в Запоріжжя такий приїхали італійці, які організували такий конкурс. Анастасія посіла друге місце і їй запропонували за контрактом поїхати за кордон, але батько дівчинки категорично був проти.

А через три роки модельне агентство запропонувало Насті відправитися на заробітки у Китай, і вона погодилася. Дівчина розраховувала на те, що таким чином зможе підтримувати свою сім'ю в матеріальному плані.

Однак, не все було таким казковим, як їй здавалось. Про те, який жах дівчині довелося пережити на самому початку, Субота розповіла в інтерв'ю "Сьогодні Lifestyle".

Анастасія Субота, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Насті, її повинні були зустріти в аеропорту Пекіна, але по прильоту нікого з табличкою з іменем не виявилося. Попросивши телефон у поліцейського, їй вдалося зв'язатися за номером, який їй раніше дали для зв'язку. Зрештою дівчину привезли в квартиру, дали ковдру і подушку й закрили.

"Пізніше я зрозуміла, що в квартирі одна. І тут мені стало страшно... Відразу з'явилася думка, що мене привезли в рабство. Приміщення було дуже маленьким, скрізь таргани. Я телефоную батькам, директору агентства і плачу. Мене заспокоїли, сказали, що дівчата можуть гуляти, тому в квартирі нікого немає. Так і сталося, під ранок мої сусідки повернулися додому", - поділилася Настя.

Анастасія Субота, фото Instagram

За її словами, кілька тижнів вона не могла знайти роботу і була в замішанні, адже їй потрібні були гроші. Весь цей час вона харчувалася одними лише цукерками та фруктами. Складно було ще і в тому, що тут мало хто знав англійську. Дівчині довелося почати вчити китайську мову.

"Я переживала, що у мене немає роботи. Гроші ж потрібні на проживання. Але через деякий час мені почало надходити дуже багато пропозицій і я почала заробляти. Перша робота – фотосесія для каталогу. Мені тоді заплатили за два дні 5000 доларів. Частину суми забирає агентство, але я все одно непогано заробила... Потім я попросила, щоб мене переселили в нову квартиру, без тарганів. Я влаштувалася додатково менеджером в клубі. Мені тоді вдавалося пересилати гроші батькам в Україну і відкладати".

Настя додала, що прожила в Китаї в цілому шість років. За цей час вона настраждалася від респіраторних захворювань, адже в Пекіні стояв страшний смог, і дівчині доводилося ходити на вулиці в масці.

Нагадаємо, Анастасія Субота, модель із Запоріжжя, 8 грудня візьме участь в конкурсі "Міс Всесвіт"-2019 в Атланті, США. Перед відльотом на конкурс Анастасія представила свій костюм для фіналу