Наташка Горова – донька Ірини Горової, колишньої дружини репера Потапа, який нещодавно одружився з Настею Каменських. Навіть після відходу з першої сім'ї Олексій Потапенко продовжує підтримувати зв'язок з колишньою дружиною і дітьми. А Наташка вже давно подорослішала – 20-річна красуня активний користувач Instagram, де радує публіку яскравими моментами з життя.

Так, в цей раз красуня показала милий кадр, на якому її важко впізнати. Як видно, Наташка приміряла біляву перуку з коротким волоссям. До речі, у схожій перуці підопічна Потапа Мішель Андраде знімалася у романтичному кліпі на пісню Corazon. Горова-молодша з'явилася перед камерою в досить пікантному луці – на ній коричневі штани і світлий спортивний ліфчик. У підписі до фото дівчина поділилася планами на грудень.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.