Як відомо, знаменита українська співачка Анастасія Каменських частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами на власній Instagram-сторінці. Так, цього разу, знаменитість опублікувала світлину зі своєю подругою, яку привітати з Днем народження.

Щоправда, все пішло не по плану зірки – вийшло так, що вона підставила саму себе. Адже на знімку, де вона з іменинницею, співачка виглядає далеко не стрункою. Користувачі відразу помітили її великі, а точніше товсті ноги, та чималий животик, який Каменська намагалася приховати.

Скріншот допису
Скріншот допису

Зауважимо, що наразі світлина зникла зі сторінки знаменитості.

Нагадаємо, що раніше Каменських, яка в цьому році вийшла заміж за Потапа, похвалилася в Instagram знімком, зробленим на церемонії премії M1 Music Awards. Артистка вирішила похвалитися фанатам, що отримала статуетку в номінації "Співачка року" вже другий рік поспіль.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.