Популярна українська співачка NK, вона ж Настя Каменських, заявила, що всі новини про те, що вона чекає дитину, не більше, ніж чутки та вигадки користувачів соцмереж.

Каменських виступила з такою заявою в програмі "Зе Інтерв'юер" що вийшла в ефір, 12 березня.

Настя Каменських

"Я не вагітна. Ніколи в своєму житті не народжувала, не робила абортів. Я ще взагалі в цьому напрямку не розродилася", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому вона заінтригувала шанувальників, зізнавшись, що її серце наразі зайняте. Настя закохалась та має стосунки. Однак, хто її половинка, артистка відмовилася говорити, як і про будь-які інші подробиці її ососбистогожиття.

"Я не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям, але розумію, що всі хочуть про це дізнатися. Я не готова до цих розповідей. Це особисте життя. Мені не подобається це все. Інакше одразу ж налетять на це все", - додала Настя Каменських.

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно відправилася на відпочинок в Шарм-ем-Шейх і поділилася з фанатами пікантними знімками звідти. Відповідні знімки з'явилися в Stories Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, про що не раз писали шанувальники в соцмережах, коментуючи її свіжі знімки.

Також Знай.ua писав про те, що нове відео від Потапа випадково видало один цікавий момент. Шанувальники припустили, що саме екс-партнер по сцені і є коханням Насті Каменських.

Дивіться: Відверте інтервю Насті Каменських