Зірки - теж люди, і можуть іноді розслабитися, "запустити" себе. Жорсткі стандарти краси змушують їх постійно тримати себе у сталевих лебедах, але щільний графік тільки допомагає набрати зайві кілограми. Дивіться добірку зірок, які постійно худнуть і поправляються, але ми все одно любимо. Передає Clutch.

Настя Каменських до і після схуднення

Ані Лорак до і після схуднення

Анфіса Чехова до і після схуднення

Оля Полякова до і після схуднення

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анна Седокова до і після схуднення

Тіна Кароль до і після схуднення

Наталя Могилевська до і після схуднення

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжною фотосесією для культового глянцю Vogue. Так, артистка позувала в довгій білосніжній сукні, лежачи на розкішному кріслі.

"#tinakarol #тинакароль Ph @vogue_ukraine", - лаконічно підписала кадр Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Фантастична жінка ❤️", "Неможливо відірвати очей від такої краси 😍😍😍", "Чому така гарна й приваблива😻🔥", "Як все на грані... тонко, вишукано, стильно! 😍 І смачно! 🤗", "Така ніжна😻 Просто дуже люблю!❤️ Душа відчуває", "Така тендітна, але така сильна ❤".

Нагадаємо, колишня солістка популярної групи SEREBRO Катя Кіщук в Instagram виклала знімок з оголеними грудьми. Молода зірка знялася в напівпрозорої кофті на голе тіло.

Раніше Знай.uа повідомляв, 5 зіркових сердцеїдок, які зруйнували чужі сім'ї.

Також Знай.uа писав, Каменських показала коротенькі уривки з виступу в Єгипті, танцюючи зі своєю командою NKteam в дуже відвертому вбранні. "Египет. Шарм-ель-Шейх. Це було приголомшливо! Найкрутіший концерт! Спасибі моїй #nkteam", - поділилася радістю Каменських