Супермодель Алла Костромічова часто ділиться з фанатами яскравими знімками в Instagram. А фотосесій у неї з-за роботи моделлю дуже і дуже багато, і всі вони дуже яскраві і атмосферні. Цього разу Алла показала публіці кілька кадрів, які були зроблені у неймовірно красивому місці – на курорті Памуккале в Туреччині.

Так, на першому фото довгонога модель відображена у величній позі, вона стоїть у воді у спокусливому чорному купальнику. А за її спиною величезний камінь, який нагадав фанатам шматок сиру. Довге волосся красуні розпущене і спадає на спину, а на її обличчі легкий макіяж. Тут Алла знята в повний зріст, а на другому фото в тому ж купальнику вона позує вже трохи ближче до камери. У підписі до фото Костромічова написала: "Поки дівчата позували в шубах, я позувала без. Ось така світанково-західна ситуація. Благо гроза всіх туристів розлякала...". Шанувальники у захваті від нових фото зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.