Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділитися з шанувальниками новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу зірка також вирішила показати фоловерам нове фото і поділилася думками про подорожі і роботу.

На фотографії Алла позує на балкончику, сидячи на підвіконні і закинувши довгі стрункі ноги на балкон. Для фото модель одягла чорний шкіряний піджак, довгу чорну спідницю і вінтажні чорні босоніжки з золотистим принтом на носку. Вона сидить боком до фотографа і дивиться кудись у далечінь.

"Подорожі – мабуть, одна з найбільших переваг моделлінгу. Жити і працювати в країні значно цікавіше, ніж просто бути туристом. Ти переймаєшся побутом і культурою, вчиш мову, ходиш в супермаркет і їздиш на метро – стаєш її частиною. Я жила в Мілані, Парижі, Лондоні і Нью-Йорку, а побувала більш ніж у 100 містах по всьому світу на різних зйомках, показах і проектах. Колись сяду і порахую точну цифру. А поки враження: найдовший переліт 15,5 годин. NY – Тайбей. Найвіддаленіша локація – острови в Камбоджі. 8-е Чудо Світу: Велика китайська стіна, Статуя Христа в Ріо, Колізей... Як же я люблю свою роботу!", - підписала фото модель.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники відзначили відмінний смак Алли Костромічової і почали писати компліменти в коментарях.

"Добре, що є така можливість працювати і подорожувати", "Це ідеальна робота!", "Ви як завжди прекрасні", "Красуня", "Класна", "Алло, ви звичайно трудяга, фігура клас, але підфарбуватися ж можна, у вас такі можливості!", "Це дуже захоплююче і цікаво не тільки подорожувати, але при цьому ще й працювати в різних країнах світу", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Алла Костромічова зачарувала льодяним образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Костромічова показала неймовірні перевтілення

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.