Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивне відео від прихильниці, на якому та позує зі своєю дитиною в сауні, відкриваючи рот під нову пісню артистки "Мира мало". Так, фанати звинуватили і творця "кліпу" і саму Світлану в тому, що ролик вийшов зовсім недоречним і навіть несмішним, адже в пісні зірка співає про високі почуття до дорослого чоловіка.

"Ой, мамо, ой 🤭😉😬
#мирамало
А ти зробив свій challenge??????", - поцікавилася Лобода. Фолловери взялися критикувати: "Неприємно", "Це дуже не приємно дивитися, слухати 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️", "А матюкатися можна?🤣🤣🤣", "Це неприємно", "Дурня цілковита", "Фу.. Жесть", "Як можна викладати таке з вашим рівнем 😐 сумно", "Світ здурів. Тепер це вважається нормою?", "Навіщо? Дуже бридко, дитина...", "Це ж скільки треба було випити, щоб таке зняти😂", "Фу!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.