Електро-фолк група ONUKA представила відеороботу на трек ZENIT. Відповідне відео з'явилося на офіційному каналі гурту на YouTube.

Відеоробота стала шостою за рахунком в історії електро-фолк групи. Зрежисирував її саунд-продюсер ONUKA Євген Філатов. За сюжетом — казкові герої з гір, річок і полів під звуки трембіт, цимбал і телинок сходяться в танці. Їх єдність — і є присвятою красу навколишнього світу.

ONUKA, прес-служба Нового каналу
ONUKA, прес-служба Нового каналу

У кожному з героїв втілили елементи не тільки українського фольклору, але й алюзії до мексиканської, японської та культур народів Африки.

ONUKA, прес-служба Нового каналу
ONUKA, прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Костюми створювалися з повагою до навколишнього світу. Матеріалом для їх виготовлення послужили понад 15 мішків речей, знайдених на київських секонд-хендах. Так, з допомогою кліпу, Леся Патока намагається звернути увагу на розумне споживання в сучасному суспільстві.

ONUKA, прес-служба Нового каналу
ONUKA, прес-служба Нового каналу

"Я сподіваюсь, завдяки ZENIT люди побачать ті прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чі потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачіті", — Ната Жижченко, ONUKA.

Нагадаємо, ONUKA попрощалася з українцями.

Як повідомляв Знай. ua, лідер гурту "Фіолет" презентує перший збірник своїх віршів.

Також Знай. ua писав, що Аліна Паш розповіла про ключової ролі "Х-фактора" в її житті.