Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс пікантним селфі в дзеркалі, позуючи в Шанхаї, Китай. Так, артистка приміряла напівпрозоре біле боді, прикривши груди і сідниці стікерами - яблучками і засвітивши струнку фігуру.

"Свайпай і побачиш мене без яблучок", - заінтригувала Нікітюк. Втім, перейшовши по посиланню, можна побачити дещо дуже навіть цікаве - новий випуск "ЛєМаршрутка", присвячений Херсонщині. У ньому Леся знову показала українцям такі незвідані і красиві куточки нашої країни, а ще натякнула на досить погану дорогу в області. Знаменитість побувала на конкурсі кавунів, пограла на незвичайному музичному інструменті, відвідала знамениті рожеві озера, а також один з найкрасивіших пляжів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще