Нещодавно на сайті міжнародного конкурсу краси "Міс Світу" стартувало голосування за учасниць. Українські селебріті масово кинулися голосувати за дівчину, яка представляє нашу країну на конкурсі. Мова йде про уродженку Харкова Маргариту Пашу, яка кілька тижнів тому вирушила в Лондон, де 14 грудня буде проходити конкурс.

Це голосування – важливий етап конкурсу "Міс Світу", завдяки підтримці співвітчизників Маргарита може перемогти і привезти в Україну головну корону конкурсу. Дівчину вже підтримали українські знаменитості, які так активно стали за неї голосувати, що запустили якийсь флешмоб. Маргариту серед інших, підтримали відомий телеведучий і учасник проекту "Танці з зірками" Володимир Остапчук, актор Дмитро Ступка, телеведучий шоу "Битва Екстрасенсів" Павло Костіцин, ведучий "Євробачення" Тимур Мірошниченко, телеведуча і фітнес-тренер проекту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська, відомий лікар-блогер Валерія Скоробогач та багато інших.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.