Популярний український співак Костянтин Бочаров (MELOVIN) зробив відверте зізнання. Так, Костя розповів, що сталося у нього на першому побаченні, а також артист поділився думкою про чутки щодо своєї нетрадиційної орієнтації.

Про це Костянтин розповів на зйомках новорічного шоу, яке покаже один з українських телеканалів 31 грудня ввечері.

Журналісти запитали у хлопця, чи пам'ятає він, як вперше купував презервативи. Виявляється, для MELOVIN це був дуже хвилюючий момент.

MELOVIN, Стрічка
MELOVIN, Стрічка

"Заходжу в магазин, і ця безглузда ситуація, коли не знаєш, як себе вести, і починаєш вести себе, як дурень. Купив собі якусь шоколадку, пельмені, курку, вермішель швидкого приготування і треба було якось непомітно під цей пакет підкласти презервативи. Було дуже страшно, але я це зробив. Мене так поважали всі після цього", - поділився MELOVIN.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Співак додає, що дуже важливо використовувати засоби контрацепції, тому він носить презервативи з собою. Також Костя заявив, що його не хвилюють чутки про нетрадиційну орієнтацію.

"Так плювати абсолютно. Мене це взагалі не хвилює", - заявив співак.

А ось про те, чи був у нього колись секс на першому побаченні, MELOVIN відповів коротко: "Не було".

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям: "Це бісить!".

Як повідомляв Знай.uа Раміна зізналася, чому покинула Козловського перед весіллям: "Хотілося кричати, бісить!".

Знай.uа писав, учасники "Євробачення" гурт KADNAY ледь не розбилися в ДТП: "Просто котиться з боку в бік...".