Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавною серією фото з кращим другом Позитивом, зізнавшись, що їх масштабний шоу-тур "VISLOVO" підійшов до кінця. Так, артист збрив свої фірмові вусики, "подарувавши" їх Наді у вигляді смішних накладних.

"Тур #VISLOVO закінчився ! Спасибі всім, хто був з нами! 🖤 ми повернулися в Київ і попереду багато роботи 💪", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Мені здалося або Позитив збрив вуса?!?!?!?!?!", "Милотаа🙈🙈❤️", "Як Льоші класно без вусиків)😂😁", "Поверніть йому вусики😢😢😢😭😭 вони мені так подобалися 😭😭😭", "Пазік без вусів!! Він помолодшав на 10 років ❤️🔥", "ВИ НЕЙМОВІРНІ😍", "😍😍😍😍які милі та позитивні".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.