Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантну серію кадрів, показавши, чим займається між концертами. Так, артистка позувала оголеною і прикрилася лише простирадлом, поїдаючи сніданок, в той час як їй робили масаж ніг.

"між концертами 🙃", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ой, судячи з Ваших сторіз, релаксом це не назвеш 🥴", "третя фотка була несподіваною 😂", "Ви прекрасні ❤️", "Тепер їсти захотілося🙈Дякую, Світлана 🙃", "Відмінний релакс👏👏👏", "Хочу також між роботою і домашніми турботами😄🙈", "Така розумниця!", "Принцеса😊💋🔥", "Маленька LO 😻🔥".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.