Знаменита акторка Катерина Дурова померла у віці 60 років у Москві. Про смерть дочки культових акторів Льва Дурова та Ірини Кириченко стало відомо 13 грудня. Відомо, що знаменитість померла внаслідок важкої та тривалої хвороби.

До своїх останніх днів Катерина Дурова працювала у Театрі на Малій Бронній. Майбутня актриса народилася у 1959 році. На кіноекрані Дурова дебютувала студенткою в молодіжній мелодрамі "Шкільний вальс" у 1977 році.

Катерина Дурова, кадр із фильму "Фантазии Фарятьева"
Катерина Дурова, кадр із фильму "Фантазии Фарятьева"

Головну роль Дурова зіграла у картині "Фантазії Фарятьева", де вона працювала з Андрієм Мироновим та Мариною Нейоловою. Також акторка знялася у фільмах: "Дульсинея Тобосская", "Одиниця з обманом", "Зелений фургон", комедія "Унікум", "Сон в руку, або Валіза", "Дорога в Рай", "Градус чорної місяця", "Ченч", "Шанувальник" та інші.

Проте багато шанувальників Катерини Дурової запам'ятали акторку із популярного гумористичного журналу "Єралаш".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Катерина Дурова, фото: wikipedia
Катерина Дурова, фото: wikipedia

Нагадаємо, раніше Зеленський неочікувано дав фору онкохворій Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться"

Також "Знай.ua" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал: "Спочатку..."