Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром зі зйомок одного з телешоу, нагадавши всім дівчатам, що в ніч на 13 грудня можна ворожити на судженого, на честь свята Андрія. Так, артистка перетворилася на справжню ворожку, зізнавшись, чим займеться в цей вечір.

"Поверну коханого🔮🔮🔮 😆😆😆 Ну що дівчата будете гадати на Андрія??? Хто як гадає? Я просто дзвоню вночі колишньому😆 #ЛеВорожка", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Треба чоботом у мерс кидати😁", "⚠⚠⚠Значить так !!! Як загадати бажання ,що б воно 100% збулося !!! Ловимо Андрія !!! І не відпускаємо поки він його не виконає !!!😁😁😁", "Леворожка😁", "Авжеж😂 Мені якийсь лисий дядько наснився, походу сужений мій❤️😅", "Хмельницька ворожка , приворот , відворот , ворожіння на судженого , рядженого 👍😂😂😂".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.