Народна артистка України Ірина Білик активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими моментами зі свого життя. Так, цього разу зірка похвалилася фанатам, що змінила зачіску, і виклала відповідне фото. Як видно, перед камерою співачка з'явилася в темній футболці, поверх якої накинула чорну куртку-шкірянку. При цьому на голові Ірини копиця світлих кучерявого волосся, які вона сама порівняла з вермішеллю, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фото Білик написала: "Люблю вермішель... від цього іноді і зачіска, мабуть, перетворюється на спагеті. А вам подобається зачіска "вибух на макаронній фабриці"?". Звичайно ж фанати співачки не залишили без уваги її публікацію і почали засипати новий образ компліментами. "Дуже, я б і собі такий вибух зробила, але не вмію", "У мене таке на голові, обожнюю такий безлад", "Клас", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.