Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася іменитим дизайнерам і світовим глянцям, обожнює атмосферні фотосесії, результатами яких часто ділиться в Instagram. Так і в цей раз красуня порадувала шанувальників незвичайною світанковій фотосесією, на яку прийшла в незвичайному вбранні.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в зеленій прозорій сукні в горошок, яка вигідно підкреслила ідеальну фігуру. Костромічова відображена у високій траві, вона стоїть, сидить, лежить у ній. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото супермодель написала: "1, 2, 3 або 4? Магія світанку. Magic of the sunrise". Шанувальники в захваті від нової фотосесії красуні і завалюють її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.