Армія шанувальників вже рік спостерігає за фліртом між Тіною Кароль і Даном Баланом. Є язики, які називають це піаром, а є і ті, хто вірить, що це щось серйозне. Незважаючи на галас, все виглядає дуже романтично і реально.

Так, парочка змогла на зйомках концерту "Ніч суперхітів" привернути до себе особливу увагу. Молдавський співак та українська зірка перед новорічними святами вирішили обмінятися подарунками. Дан для Тіни підготував іграшку, яка перетворилася на символ їхнього роману ще з часів шоу "Голос країни" - це м'яке кенгуреня. Про це повідомляє один з українських телеканалів.

"Цим подарунком я хочу нам побажати, щоб ми у новому році нарешті знайшли з тобою те, що шукали дуже довго, – висловився про подарунок Балан.

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А ось Тіна своєму колезі подарувала маленьку коробочку, сказавши при цьому, що не знає, що саме знаходиться всередині неї, так як їх було багато і вона дарувала артистам, не відкриваючи. Тому те, що всередині – доля.

"Якщо тобі сподобається те, що всередині, то все можливо", – додала Тіна.

Співак відразу розкрив подарунок і показав, що знаходилося в коробочці. Там виявився ключик. Від серця Тіни – припустив Балан.

Нагадаємо, артистки "Жіночого Кварталу" всерйоз взялися за обранця Кароль.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський, Порошенко, Медведчук: названо топ-100 найвпливовіших людей України 2019.

Знай.uа писав, Кароль - Аліса, Дорофєєва - Гаєчку і DZIDZIO - Пряник: на яких персонажів дитинства схожі українські зірки.