Тіна Кароль черговий раз довела, що вона "гаряча штучка", збудивши уяву своїх фанатів яскравим і зухвалим образом.
Тіна Кароль неочікувано відмовилася від розкішних суконь і з’явилася перед очима глядаів в бунтарському та спокусливому образі — джинси "в обліпочку" та коротка маєчка. Саме такою постала співавчка в шоу "Танці з зірками", коли вийла на паркет, щоб підтримати своїм співом Ксенію Мішину та Євгена Кота.

Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль, фото з Instagram

У чвертьфіналі шоу зірки супроводжували один із двох виступів учасників. Тіна Кароль супроводила енергійний та сексуальний фрістайл Мішиної і Кота своєю піснею "Зачем я знаю". Попри те, що головними героями виступу були Женя і Ксенія , відвести погляд від співачки було вкрай складно. Особливу увагу прикувала зачіска Тіни - кородке скуйовджене волосся із зухвалою гривкою.

Тіна Кароль, фото з Instagram

А в поєднанні з емоційним танцем під дощем прониклива пісня Тіни Кароль зазвучала по-новому.
Захоплені шанувальники співачки розсипались у компліментах в мережі та просять Тіну залишитися в такому образі ще хоча б на деякий час.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль кардинально змінила стиль і помолодшала.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль вперше заговорила про стосунки з Даном Баланом.