Відомий український гуморист, найкращий друг президента Володимира Зеленського Євген Кошовий може пишатися своїми доньками. Варвара і Серафима Кошові стали героїнями яскравого фотосету. Відомо, що знімки показала шанувальникам дружина коміка Ксенія.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram, пише портал "Політека".

Доньки Євгенія Кошового, Instagram
Доньки Євгенія Кошового, Instagram

На знімках видно, що Варвара позує у блискучій сукні з поясом на талії, образ доповнюється чорними штанами і туфлями. Поруч розташувалася Серафима, яка не відстала від сестри. Також відомо, що знімок було опублікований в insta stories. Саме тому шанувальники не змогли залишити захоплені коментарі. Ну, швидше за все, такими вони повинні були бути, адже нова фотосесія дійсно яскрава та цікава.

Нагадаємо, Зеленський, Порошенко, Медведчук: названо топ-100 найвпливовіших людей України 2019.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа дружина Кошового з "Кварталу 95" вразила українців перевтіленням: такою її ще ніхто не бачив, фото.

Знай.uа писав, донька Кошового занадто швидко подорослішала, куди дивиться тато: "Взу, легше...", фото.