Відома українська співачка Настя Каменських, яка навесні вийшла заміж за свого колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка зайняла місце судді в популярному талант-шоу "Х-Фактор", звідки вона також викладає в мережу різні фото. Так, в цей раз красуня показала шанувальникам свій новий образ, у якому прийшла на зйомки шоу.

Як видно на фото, на програму Настя прийшла у стильному короткому плаття чорно-помаранчевого кольору з мереживним шлейфом. На ній також сексуальні латексні ботфорти до стегон. Також можна помітити, що Каменських приміряла світловолосу перуку-каре, така була у неї в кліпі Elefante. Сама зірка заявила, що це образ Лілу з фільму "5 елемент". "Мені дуже подобається сьогоднішній образ Лілу. Я пристрасна, але разом з тим маю тонку і чуттєву натуру. Можу бути романтичною й вогненною одночасно", - написала Настя під фото. А прихильники кинулися обговорювати її нову фотографію.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.