Відома співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова разом із чоловіком гумористом Максимом Галкіним виховують двох дітей — Лізу та Гаріка. Пара часто тішить прихильників відео зі свого сімейного архіву. Так, цього разу Галкін показав зворушливе відео, як родина чекає на його повернення.

Відповідне відео, яке складається з декількох фрагментів, гуморист опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Кожне повернення додому — це маленьке щастя 😍", - йдеться у підписі до відео.

На відео видно, як Алла Пугачова разом з дітьми чекають на повернення Галкіна додому. Діти активно махають йому через вікно, а іноді навіть вибігають назустріч.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фанати артиста не пройшли повз зворушливого відео та засипали його коментарями:

Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Зазначимо, що Пугачова та Галкін одружилися у 2011 році. 18 вересня 2013 року у них з'явилося двоє дітей — Єлизавета та Гаррі, яких народила сурогатна матір. Нещодавно діти пари відзначили своє 6-річчя.

Нагадаємо, Пугачова помолодшала і пішла на "Гріх", але не з Галкіним.

Як повідомляв Знай. ua, Галкіну загрожує захід кар'єри з-за жорсткої критики Путіна.

Також Знай. ua писав, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся.