Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в Шанхай, Китай, позуючи в місцевому кафе. Так, артистка вже розповідала про те, що куштувала такі місцеві делікатеси, як пельмені з коров'ячим вим'ям, суп з чорного ворона та його гнізда, голову селезня і його яйце, а також 20-річну настоянку з кореня імбиру, від якої її "вставило". Варто відзначити, що всі ці страви, за словами самих китайців, дуже корисні, а на відео Леся намагалася з'їсти якраз голову селезня.

"Принцеса Китаю Луся і Дегустація голови качура😂", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Блін, Леся – їси вкусняшки і не товстієш. Пались – що за фокуси?) Магія?)) 😉", "Аха)) це просто вау) декілька разів переглядаю😂😂", "Весь непотріб для туристів . Хоч пір'я з голови обскубли ? 🤣🤣🤣🤣", "Дякую,дуже цікаво,а головне смішно!!", "Дивлюся і нудить".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.