Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне архівне фото зі старшою донькою Євою, зроблене на фотосесії в 2015 році, присвяченій новорічним святям. Так, артистка і малеча позували в пухнастих ялинках та іншому зимовому декорі, примірявши схожі чорні вечірні сукні.

"свято до нас поспішає....😍", - трепетно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Євочці скільки на фотці?😍😍 пончик😙😙", "Класна фотка🔥", "Боже, яка красуня😍😍❤️🔥", "Уті путі🥺🤗", "Дуже красива матуся і доча, найкращі наші 😍🔥", "😍😍😍Коли ж ми побачимо маленьку Тільду?)", "Одна з улюблених фотосесій🤤 дивлячись на неї, завжди хочеться посміхнутися🥰🥰", "Шикарно, Свєта! 🤗🔥".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще