Українська співачка Соня Кей в ранковій передачі "Ранок з Україною" розсекретила свого обранця. Щоправда, імені коханого племінниця Софії Ротару поки ще не назвала, але стало відомо, що він спортсмен, який грає за збірну України з хокею.

"Ми разом півтора року, але пропозицію я отримала через п'ять місяців знайомства. Він спортсмен, грає за збірну України з хокею. Я завжди дуже вболіваю і переживаю за нього. До речі, він молодший за мене! Напевно, це сімейне, оскільки мій батько також трохи молодший від матері. У нас різниця в три роки, але це цілком нормально. Ми чудово ладнаємо, розуміємо один одного, у нас спільні цілі та мрії", - поділилася співачка. Соня Кей

Соня Кей, фото: Instagram
Соня Кей, фото: Instagram

Соня нещодавно додала нове фото у свій Інстаграм, де вона одягнена в хокейну футболку, із підписом: "А ви любите хокей так, як люблю його я?"

І хоча наразі конкретних відомостей про обранця артистки немає, проте раніше Соня Кей згадувала, що її наречений зовсім не медійна особистість. А також співачка пообіцяла, що незабаром вона зможе поділитися фото та ім'ям нареченого.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Соня Кей, скріншот: Instagram
Соня Кей, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що до цього Sonya Kay випустила новий кліп на пісню "Ходимо", де вона разом зі знімальною командою влаштували справжній Форсаж — екстремальний дорожній бойовик з перекриттям вулиць, супроводом патрульних машин і драйвовими перегонами.

Нагадаємо, раніше Ротару остаточно довели через концерти у Росії, більше не співатиме ніде

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ротару стало зле просто на сцені: "Негайно дайте охорону!"

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова з 10 років не може зав'язати: хто "підсадив" Примадонну на згубну звичку