До великого розпачу та превеликого жалю величезної армії шанувальників відомого коміка Гаріка Харламова пікантна сцена Христини Асмус у фільмі "Текст" все таки зруйнувала міцні тосунки в родині.

Харламов пішов з сім'ї після "зради" Асмус. Про цепише видання Vladtime.

Варто зазначити, що Гарік відчайдушно намагався зберегти все те, що він мав. Гуморист відчайдушно захищав дружину перед злими фанатами, говорив про своє схвалення і виправдовував "зради" мистецтвом. Тим не менш він не зміг витримати ганьби, і не зміг пробачити. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Христина Асмус, Instagram
Христина Асмус, Instagram

Так, через місяць після прем'єри картини Харламов пішов з сім'ї. Судячи з усього, подружжя не змогло зберегти нормальні стосунки і не спілкуються навіть заради доньки Насті. Дівчинка залишилася жити з мамою, а Гарік звикає до холостяцького життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Христина Асмус і Гарік Харламов, ЕГ
Христина Асмус і Гарік Харламов, ЕГ

Навіть прем'єра фільму "Едуард Суворий" підтвердила припущення про розрив. Гарік прийшов без дружини на показ картини. Асмус навіть у соцмережах не підтримала гумориста. Не просто Асмус покинула Харламова одного в дуже важливий для нього день, змусивши червоніти і виправдовувати її відсутність. Мабуть, між ними відбулася серйозна сварка і парочка не може терпіти компанію один одного. Це підтверджує, що Харламов більше не міг поблажливо ставитися до "зрад" дружини. Переглянувши сцену він зрозумів, що між п'яним Христиною та Іваном була справжня пристрасть, а не гра.

Нагадаємо, дружина Харламова Асмус перетворилася на гарячу школярку.

Як повідомляв Знай.uа величезна дірка на попі Христини Асмус викликала захоплення фанатів.

Знай.uа писав, дружина Харламова Асмус спокусила чоловіків відсутністю білизни: "Як в Основному інстинкті".