Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним відео-монтажем, зробленим для її проекту "Ле Маршрутка", показавши найкрасивіші і незвідані куточки України. Так, артистка згадала дитинство, зізнавшись, що вперше спробувала банани в 10 років, хоч зараз їх та вирощують під Києвом, закликаючи українців любити своє, рідне.

"Якщо мене колись запитають що ти зробила для своєї країни??
Я відповім - я її показала! І я навіть не знаю чи хтось оцінить мої старання, старання і небайдужість всієї нашої команди!
Я знаю що своє не люблять.. чомусь так склалось! Всі завжди хочуть закордонне...напевно це бажання лишилося ще з СРСР .... мама привези жувачку загранічну)) з перебивачкою... шоб на руку😁і світер турецький... і бананів ! Я банани спробувала в років 10 !!! А тепер вони під Києвом ростуть.. так може пора полюбити СВОЄ??? В Ле маршрутці є багато того, про що ви не знали, що воно у нас є! За тиждень остання серія сезону... Не Пропустіть!!!", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті, а багатьох і зовсім зворушили слова Лесі і відео неймовірних пейзажів.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.