Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила нове відео, показавши, як проходили її неймовірні зйомки для FLACON MAGAZINE. Так, артистка перевтілилася в гарячу вчену, змінивши навіть зачіску і колір волосся, а також примірявши обляюче латексне вбрання білого кольору з високими ботфортами.

"Експерименти 💣Як ми знімали обкладинку @flacon_magazine
Під чуйним керівництвом @alionadol 💙
Кого я вам в такому образі нагадую?)", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Віруша,це лабораторія любові,де чаклує фея-енерджайзер?😘💙💛", "Вогняна невпізнавашка!Супер!😂🎅🌲🍾🥂🎁😍", "Мілу Йович😍 сама хотіла написати і бачу питання в кінці посту😀😀", "У всіх ти, серденько, вбраннях хороша! 🤣", "Красуня 😚💖👍", "ти Мені нагадуєш Мілу Йовович з фільму п'ятий элимент 👌🏻🔥", "Віра хімік 🧪 👩‍🔬👍👏💋💐🖤".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще