Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали трепетну новорічну фотосесію в нижній білизні. Кадри найпопулярніша пара українського шоубізу запостила в Іnstagram. Знаменитості лежали на пухнастому килимі у вітальні, обнімаючись під прикрашеною ялинкою. Так, артисти ніжно цілувалися на камеру, не соромлячись демонструвати свої почуття.

"Перед Новим роком хочу говорити не тільки про подарунки, але й інші важливі речі. Про те, що варто залишити в старому і про те, що варто забрати в наступний рік.
Так от, кожен з нас мріє бути щасливим, і мало хто усвідомлює, що в цьому може допомогти набуття здорового пофігізму якості, що багато хто недооцінює🧘🏾‍♂️. Здоровий пофігізм— це вміння простіше ставитися до життя та бачити в ньому більше позитивних моментів.
І якщо ти хочеш перестати робити з мухи слона, чудово віддавати звіт в тому, що відбувається у твоєму житті, але мислити конструктивно, не акцентуючи уваги тільки на поганому, то думки мої для тебе.

🧩Перестань приймати все на свій рахунок.
Люди, які постійно сприймають все занадто близько до серця, ризикують опинитися в лікарні. Тож припини емоційно реагувати на думку оточуючих людей. Немає сенсу переживати про те, що вже відбулося, тим більше якщо це такі дрібниці.

🧩Не скаржся і не шкодуй.
Що б не відбувалося в твоєму житті, намагайся помічати погане по мінімуму. Чим частіше ти скаржишся на своє життя або обставини, тим більше у тебе з'являється для цього підстав.

🧩Зрозумій, що неможливо контролювати все.
Припини намагатися тримати під контролем свою роботу, навчання і відносини. Прийми той факт, що в житті завжди буде невизначеність. Так навіть цікавіше.

🧩Пам'ятай про причинно-наслідкові зв'язки.
У кожної дії є наслідки, не завжди приємні. Перестань хвилюватися, коли в твоєму житті відбувається щось непередбачене,— причина в більшості випадків ти сам. Точніше, прийняті тобою рішення. Тож просто дій і не шукай винних у своїх проблемах.

🧩Живи за своїми правилами.
Задумайся, у кого ти вчишся життя і чиї поради береш до уваги? Якщо тебе оточують ось прям тільки успішні і щасливі люди— продовжуй жити так, як жив. Якщо ні— постарайся прописати свої власні правила.", - поділився розумними порадами під постом Добринін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Холостяк" Добринін влаштував нареченій Квітвовий фотосесію в ліжку, голі й щасливі

Також Знай.uа" писав, що наречену "Холостяка" Добриніна помітили на даху багатоповерхівки