Знаменита та відома кохана українського телеведучого Добриніна Дарина Квіткова активно веде власну Instagram сторінку та частенько раду фанатів різноманітними фотографіями. Відтак, 21-річна дівчина, яка разом із Нікітою, більше року поділилася черговим фото.

Цього разу Квіткова сфотографувалася у Парижі на даху одного із будинків. Так, дівчина позує в чорних джинсах, темній шкіряній курточці та білому светрі.

"Ви задоволенні своїм життям? Так/Ні", - підписала кілька фотографій Квіткова.

Скріншот допису
Скріншот допису

В коментарях під дописом, багато користувачів написали, що "так, звісно, адже життя – це класна штука", інші ж стверджують, що "тут хорошого нічого немає, і схильні до думки "Ні".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо що нещодавно Квіткова показала результати пікантної фотосесії з Риму, куди вона нещодавно їздила. Так, на кількох знімках, які опублікувала Даша, вона позує в напівтемряві в чорному вбранні. На одному з фото дівчина розкрила свій піджак і продемонструвала білизну, ідеальну фігуру і плоский живіт.

У підписі до фото Квіткова запропонувала фанатам написати їх улюблені цитати, а ті не розгубилися, і взялися писати коментарі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.