Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією фото, позуючи в стильному образі. Так, артистка трепетно привітала всіх шанувальників з Днем Миколая 19 грудня, особливо свою "маленьку". Варто зазначити, що у самої Лесі поки немає дітей, тому вона періодично няньчить маленьких племінниць - доньок її старшого брата.

"З першим снігом!!! Я вас привітаю пізніше..😆А от всіх діток з Миколайчиком❤️❤️❤️ а особливо мою маленьку А. Їй сьогодні 2 рочки😘😘😘( на фото її нема, вона в сторіс🎈🥰)", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, а от мама Лесі Катерина жартівливо підливала масла у вогонь відповідями на коментарі: "Вітаємо вас з донечкою.", "У Лесі Нікиітюк є дитина Даааааа?", "У Лесі є діти?", "У вас є діти?", "Богіня", "Красуня", "Ти помітила як підкреслює колір очей твоя моднявая панамка.. клас🌚", "Леська ти шекарна💝💝💝".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.