Всесвітньо відомий хореограф-постановник Франсиско Гомес, який працював з Мадонною, Джанет Джексон та іншими зірками, в інтерв'ю Знай.ua розповів про своє перебування в Україні.

Танцюрист близько трьох місяців жив у Києві, поки йшов проєкт "Танці з зірками", в якому він був суддею разом з Катериною Кухар, Владом Ямою та Григорієм Чапкісом.

Франциско Гомес - суддя Танців з зірками
Франциско Гомес - суддя Танців з зірками

До цього Гомес п'ять років тому також працював в Україні у проєкті "Танцюють всі!", тому дуже добре встиг познайомитися з українською культурою та традиціями.

За цей час, на його думку, в країні відбулися великі зміни.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

"Мені здається, Україна сильно трансформувалася за ці п'ять років. Ще не зовсім, як у казці - там, де з Попелюшки у Принцесу, але вже точно на вірному шляху. Довкола відкрилося безліч класних та стильних місць, де можна поїсти чи просто посидіти. Щодня можна потрапити у якусь нову кав'ярню або кафе. Люди на вулицях виглядають дуже стильно, особливо молодь. До того ж, набагато більше людей, з якими я стикаюся, знають англійську. Також, люди почали опікуватися довкіллям, а це хороший знак!" - вважає хореограф.

Франсиско Гомес
Франсиско Гомес

Він додав, що йому подобаються ці зміни та те, що навколо доволі спокійна атмосфера. За словами Гомеса, він встиг ознайомитися з українською кухнею, але не є її фанатом.

"Вареники, наприклад, - це дуже непогано, особливо здивувала різноманітність начинок, ви можете зустріти як солодкі, так і солоні. Проте, найулюбленіша, все ж, горілка (сміється). Маю на увазі, це те, що ти можеш привезти друзям як сувенір з України. Я за корисні подарунки", - сказав Сиско.

Також хореограф розповів, що під час роботи у "Танцях з зірками" він зупинявся на Подолі, який і став для нього київським домом.

Раніше Франсиско Гомес в інтерв'ю Знай.ua розповів, що допомогло йому у житті досягти успіху та популярності.

Також повідомлялося, що український музикальний колектив "Бамбінтон" став тріумфатором найпрестижнішої щорічної музичної премії Центральної Азії Eurasian Music Awards.

Крім цього, Павло Шилько оголосив артистів, що потрапили у номінантів національної музичної премії YUNA 2020. Співачка alyona alyona буде боротися проти NK та Maruv за звання кращої виконавиці року.