Переможниця першого сезону шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна розповіла, як потрапила в пастку шахраїв у США.

Олександра Шульгіна, яку в фіналі вибрав Максим Чмерковський, стала жертвою аферистів. Справа навіть дійшла до суду.

Через роки після проекту дівчина переїхала жити до Америки, де її чекав неприємний сюрприз. Своєю історією дівчина поділилася на сторінці в Facebook.

Неприємний інцидент стався влітку 2019 року. За словами Олександри, вона й подумати не могла, що в далекій країні її обмануть свої ж.

Олександра Шульгіна, фото Instagram

"1 червня я орендувала житло у якогось Сергія Бобенко (в Америці він величає себе Adam Vays). Я передала його мамі Lora Vays суму за житло і депозит у розмірі 1000 $. Я й подумати не могла, що мене кинуть свої, адже я знаю цивільну дружину Сергія - Катю Обривкіну. А мама Сергія - Лора - довгий час працювала вчителем в моїй 117 гімназії", - розповіла Шульгіна.

Однак, як розповіла дівчина, орендоване житло принесло їй багато неприємностей. Власники регулярно проникали в квартиру без її відома і вимагали гроші за вигадані порушення. Дівчина врешті решт звернулася до місцевого шерифа і дізналася, що дії Бобенка незаконні.

Олександра Шульгіна, фото Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього, за словами дівчини, Бобенки намагалися її виселити, однак на сторону Шульгиної стало американське законодавство. Олександрі вдалося відстояти своє право на проживання, однак Бобенко її не залишив у спокої і "атакував" погрозами.

"Далі я почала отримувати погрози від Сергія по смс і телефону. Він писав мені всіляке гидоти, звинувачував, що я наркоманка і багато неприємних речей, які мене не стосуються ... І тут смс" Я зараз в квартирі, не бачу, щоб ти збирала речі! ". А я в той момент якраз сиділа у адвоката, який сказав:" Негайно телефонуй в 911 ". 4 поліцейських з пістолетами і ліхтариками увірвалися в мою орендовану квартиру. Реальний американський бойовик. Було дуже страшно ... Нікому не побажаю пережити такого ", - додала Олександра.

Олександра Шульгіна, фото Instagram

Не витримавши тиску, Шульгіна звернулася до суду. На Бобенка і його матір відкрили кримінальну справу. Крім того, за даними Шульгіної, він також займався шахрайством і в Україні.

"Якщо ви знаєте Сергія Бобенка і його маму - остерігайтеся! Ці люди шахраї і брехуни. Він - альфонс, який видає себе за бізнесмена. Я навела довідки - у нього немає нічого. І живе він в США на зп бабусі + на $, на які кидає ", - розповіла дівчина.

Олександра Шульгіна, фото facebook

Нагадаємо, наречена "Холостяка" Добриніна зробила відверте зізнання

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця шоу "Холостяк" вийшла заміж: хто став новим обранцем харизматичної красуні.

Також Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін влаштував нареченій Квітковій фотосесію в ліжку.