Як відомо, знаменита кохана українського телеведучого Добриніна Дарина Квіткова активно веде власний Instagram та частенько радє фанатів різноманітними фотографіями, а іноді й відеороликами. Так, цього разу 21-річна дівчина знову зробила сюрприз фанатам, виклавши новий знімок.

На ньому Квіткова сфотографувалася у легкому літньому костюмі бежевого кольору, спершись об стіну. Водночас, під світлиною, кохана Добриніна зізналася, що часто стикається із критикою в свій бік.

"Я кожен день стикаюся з критикою. Кожен день читаю про себе різні статті, коментарі та повідомлення. Найчастіше, нас критикують люди некомпетентні або просто невиховані… Пишуть різні звинувачення або претензії, роздуваючи все до вселенських масштабів: ви не красива, у вас не такі пальці, фігура жахлива, фото погане або блог нецікавий", - пише вона.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото instagram

Також Квіткова додала, що такого не варто робити, адже такою "некомпетентною" критикою можна наробити чимало горя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Такими словами вони можуть привести людей в комплекси і занижену самооцінку, а це може закінчиться жахливими наслідками. Мені так хочеться, щоб ви всі були сильними, щоб у вас всередині був стрижень, яка не проб'є жодна людина, яка може тільки натискати на клавіатуру в телефоні, виписуючи неконструктивні тексти", - підсумувала дівчина.

Щодо користувачів соцмережі, то вони погодилися із її словами, написавши, що "вона все правильно сказала"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Добринін влаштував нареченій Квітковій фотосесію в ліжку, голі і щасливі

Також "Знай.ua" писав, що наречену "Холостяка" Добриніна помітили на даху багатоповерхівки