Микита Добринін і його дівчина Даша Квіткова відпочивають на батьківщині ведучого.

Головний герой дев'ятого сезону шоу Холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова все більше часу проводять разом і на цей тривалий вікенд поїхали на батьківщину телеведучого в Чернівці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Знімки з'явилися на їх сторінках в Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Добринін показав фото, на якому він з голим торсом приліг біля Квитковой. Даша, в свою чергу, розслабилася на шезлонгу в сексуальному купальнику, який гостро підкреслив її попу.

Щаслива пара цілується і обнімається. Також колишній холостяк опублікував сторіс зі своїми батьками. Фанати відзначають, що Добринін планує познайомити дівчину зі своїми рідними і справа рухається до вівтаря.

«Проводимо гарячий вікенд у мене на батьківщині», — підписав фото Микита Добринін. «У скарбничку щасливих днів», — Даша написала Квіткова.

Фанати тут же почали обговорювати подія: «Боже ви прекрасні», «Дуже підходите один одному», «Ви дуже гарна ідеальна пара. Я за вас тримала кулачки», «Попа супер, але груди треба зробити, ну що б все було в повному ажурі», «Як ви класно виглядаєте», «Надивитися на Вас не можу!».

Нагадаємо, Комаров розповів, як зробив дружині пропозицію

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лобода вивалила груди прямо в Instagram

Також Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських показала, чим займається влітку