Популярна українська співачка Настя Каменських, яка навесні вийшла заміж за колегу по сцені Потапа, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз красуня похвалилася шанувальникам черговою нагородою, виклавши пікантне фото з церемонії музичної премії. В руках красуня тримає статуетку, яку отримала – хіт Каменських "Elefante" став кращим.

Судячи з фото, Настя прийшла на світський захід у сексапільному рожевому комбінезоні з чорними смужками і незвичайним декором. Цей наряд підкреслив соковиті форми співачки і оголив красиве декольте. також шанувальники помітили, що після експериментів з перуками, Настя повернулася зі звичним довгим кучерям, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж і веселе вираз. У підписі до фото Каменських похвалилася статуеткою і подякувала публіці за підтримку.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.