Відомий український продюсер і виконавець Олексій Потапенко, який нещодавно одружився з Настею Каменських, часом публікує в мережі фото найяскравіших моментів з життя. Цього разу артист показав публіці чорно-біле фото з колишньою дружиною і партнером по бізнесу Іриною Горовий. А в підписі до кадру Потап лаконічно, але дуже мило привітав колишню дружину з днем народження.

На фотографії Олексій позує в чорному вбранні, він сидить спиною до Ірини і не дивиться в камеру. На ній білий костюм з чорною блузкою, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Іра з викликом дивиться прямо в камеру. У підписі до фото Потап написав: "@gorovaya_irina Іринка з Днем Твого Народження! Будь щаслива!". Його фолловери приєдналися до привітань, а також почали обговорювати фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.