Стало відомо, що в соціальних мережах пройшов опитування про те, кого б хотіли бачити у наступному сезоні популярного модельного реаліті-шоу "Топ-моделі по-українськи" – нових учасниць або дівчат, які вже брали участь.

Новий сезон Топ-модель по-українськи

Так, за даними опитування, майже 90% користувачів проголосували за учасниць, які вже з'являлися у проекті.

В результаті вирішили, що в 2020 році перед експертами постануть дівчата, які вже брали участь в "Супермодель по-українськи" і "Топ-модель по-українськи", але не перемогли. Це унікальна можливість для глядачів ще раз побачити в ефірі своїх фавориток, а для моделей – шанс довести, що вони заслуговують перемоги.

Новий сезон Топ-модель по-українськи

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

27 грудня на сайті Нового каналу стартує голосування, в якому візьмуть участь дівчата з усіх сезонів "Супермодель по-українськи" і "Топ-модель по-українськи", крім переможниць. За результатами голосування з кожного сезону буде обрана шістка лідерів, які перейдуть у другий етап. Потім голосами глядачів буде обрана десятка моделей, які гарантовано стануть учасницями нового сезону. І тільки потім експерти визначать своїх фавориток, які теж потраплять в реаліті-шоу.

Три важливих "НІ":

  • НІ, хлопці не беруть участь. Новий сезон буде жіночим;
  • НІ, переможниці всіх сезонів не беруть участь, кожна з них уже отримала свій шанс;
  • НІ, кастингу для тих, хто не брав участь у проєкті раніше, в цьому році не буде.

Новий сезон Топ-модель по-українськи

Нагадаємо, що в останню номінацію популярного телешоу "Топ-модель по-українськи" потрапили одні з найсильніших учасниць, а саме Настя Руда і Мальвіна Чукля.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромичова показала кадр з незвичайною і навіть екстремальній фотосесії в Туреччині.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська співачка Алла Костромичова порадувала шанувальників незвичайною світанковій фотосесією, на яку прийшла в незвичайному вбранні.