Популярна українська супермодель і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня потішила публіку яскравим кадром, а якому з'явилася в турецькому хамамі – це така громадська лазня. На новому фото Алла з'явилася в дуже незвичному образі, вона буквально сидить на підлозі в цій парильні.

Для фотосесії Костромічова вбралася у вельми незвичайний темний образ. На ній короткі шорти і ліфчик, а зверху на все це Алла накинула довгу прозору накидку. Її волосся в суворій зачісці зачесане назад, а на обличчі яскравий макіяж, а ось на довгі ноги модель взула незвичайні чорні босоніжки, які нагадують пуанти, але вони з гострими носами. У підписі до фото Алла написала: "Як вам наше хамаське випробування? Там завжди підтримується температура вище 40 градусів, навіть о 5 ранку, коли ми почали зйомку, так що довелося попотіти". Шанувальники у захваті він новій фотосесії моделі і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.