Відома українська співачка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка сидить у журі талант-шоу "Х-Фактор", часто радує фанатів яскравими фото в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала вибухове фото, яке було зроблено на ефірі талант-шоу, куди Настя прийшла в досить відвертому вбранні.

Як видно, на фото вона позує в дивній позі, висолопивши язика і закотивши очі, а руки вона задерла вгору, ніби поправляючи зачіску. Настя одягла на ефір відвертий темний комбінезон, він більш ущільнений в районі тулуба, та мереживний на кінцівках. Її волосся зібране у високий хвіст на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Каменських просила підтримати її підопічного, а прихильники кинулися обговорювати образ. Більшість з фанатів в захваті від її вбрання, але є й ті, хто розчарований її "кривлянням" на камеру.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.