Як відомо, знаменита українська та водночас російська співачка Наташа Корольова активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, нещодавно артистка зробила приємний сюрприз фанатам.

Цього разу Корольова опублікувала цікаве відео, на якому разом зі своїми подругами позує на камеру із "шлангом" в руках. І слід зауважити, що вийшло це в неї досить не погано. Всього за кілька секунд артистка змінила десятки поз, а потім посміялася з цього.

Наташа Корольова і Сергій Глушко, HotGEO
Наташа Корольова і Сергій Глушко, HotGEO

Стосовно самих фанатів, то їм сподобався цей відеоролик, де вже набралося майже сто тисяч переглядів.

"Наташка вічна дитина! Розумничка, захоплююся вами, Наталі, вашим стилем в одязі, ставленням до життя, головне як ви себе всередині відчуваєте. Всіх благ вам Наташенька! Ви наша гордість, гордість України!", - пишуть із захопленням в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.