Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне відео, примірявши розкішний брючний костюм-оверсайз чорного кольору, який вигідно підкреслив струнку фігуру, а також доповнивши образ фірмовим вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою. Так, артистка зачитала улюблені рядки з свіжого хіта "Новий Рим", крокуючи по коридору.

"Я небезпечна 😁", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня 😍😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ти прекрасна 😍😍😍😍😍 і небезпечна 😂", "Краща ❤️🤤🤤🤤", "Така худа😱", "Воу-воу, легше!!!🔥🔥🔥 небезпека-друге ім'я⚡️", "Дуже красива 😍", "Малятко Lo 🤤🖤", "Не сперечаюся🙌🏼😂По Вас видно🤤♥️", "Ви не небезпечна, ви прекрасна😍🔥🙏😍😍", "Ви як завжди вогонь! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.