Нещодавно українська модель Маргарита Паша подідлилась секретом ідеальної фігури. Директор конкурсу краси Анна Філімонова прокоментувала скандальну заяву Маргарити Паші, вона вважає, що інтереси країни повинні стояти вище власних.

Директор конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова займається цим бізнесом вже 14 років. Жінка прокоментувала скандал довкола моделі Маргарити Паші.

Маргарита тішить своїх читачів у Instagram своїми думками та емоціями і подробицями життя.

Так, дівчина вирішила відповісти на запитання шанувальників і розсекретила свої ритуали краси, а також дала поради, як стати впевненішим в собі і досягти внутрішньої гармонії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українська красуня веде здоровий спосіб життя, займається спортом і піклується про своє здоров'я і зовнішній вигляд. Своєю стрункою фігурою вона зобов'язана правильного збалансованого харчування і способу життя, підтримці водного балансу, відсутності шкідливих звичок і спорту.

"Скромність прикрашає дівчину (але у всьому потрібно знати міру, навіть у скромності). Якщо у вас є комплекси, то від них треба позбавлятися. Коли "зріла жінка" знає, чого вона хоче, вона сміливо говорить про це заявляє). В її поведінці відчувається впевненість і розкутість", - поділилася модель своїми спостереженнями.

Також Маргарита розповіла, як вона поповнює енергію і досягає внутрішнього балансу, налаштовуючи себе на позитив. А для цього потрібно щодня робити правильні афірмації.

Маргарита Паша в Лондоні, фото: instagram.com/margoritapasha
Маргарита Паша в Лондоні, фото: instagram.com/margoritapasha

"Коли перебуваю наодинці з собою, з природою (я по натурі інтроверт), афірмації, ранній підйом і медитація, музика, дика природа, незабутні світанки, заходи сонця, океан", - перерахувала вона джерела гармонії і натхнення.

Також модель сказала, яким має бути ідеальний чоловік - чесний, цілеспрямований, благородний, турботливий і уважний.

Маргарита Паша в Лондоні, фото: instagram.com/margoritapasha
Маргарита Паша в Лондоні, фото: instagram.com/margoritapasha

Нагадаємо, раніше українська модель Маргарита Паша зухвало прокоментувала стосунки з російською учасницею: "Ми всі люди!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", корона "Міс Всесвіт 2019" знайшла свою власницю: як оцінили українку Анастасію Суботу в Атланті

Також "Знай.ua" писав, що на "Міс Всесвіт-2019" забракували запоріжанку з голубом на голові