Як відомо, переможниця "Міс Україна 2019" Маргарита Паша полетіла до Лондону (Великобританія) для того, щоб представити Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу 2019".

Маргарита Паша

Так, 24-річна модель прокоментувала взаємини з російською учасницею Аліною Санько. Дівчина заявила, що конкурс краси не потрібно плутати з політикою. До того ж, журі розставляють акценти на презентовані благодійні проекти прекрасних дам.

"Боже мій! Чому ви знову про політику?! Тут взагалі все не так, як у вашому журналістському світі. В даній ситуації не має значення – росіянка ти чи американка. Ми всі люди! Більше того, ми – представниці прекрасної половини людства і повинні дарувати цій землі мир, добро і красу. Тим більше, що в даному конкурсі найголовнішим є етап презентації благодійних проектів, а не плаття або щось ще", - сказала Маргарита.

Маргарита Паша

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Більш того, вона повідомила, що відносини між учасницями доброзичливі.

"Для суддів має значення тільки те, з якою місією ти прийшла на цей конкурс і наскільки цей світ стане добрішим і щасливішим завдяки твоїй перемозі. Звичайно, всі дівчата тут дуже дружні, ніяких конфліктів і бути не може, так як про це одразу дізнаються організатори і це аж ніяк не посприяє гарному результату на конкурсі", – наголосила українська модель.

Нагадаємо, що українка здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси.

Як повідомляв портал Знай.ua, вінничанка представить Україну на конкурсі краси.

Також портал Знай.ua писав, що Україна бере участь у конкурсі краси "Міс Всесвіт" з 2006 року. І хоча нашим дівчатам поки не пощастило стати переможницями, вони завжди займали призові місця і прославляли країну на міжнародному рівні.