Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний трепетний кадр з неймовірної краси білим конем, позуючи на одній з фотосесій. Так, артистка приміряла білий піджак-оверсайз на голе тіло, доповнивши образ вечірнім макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою і масивними сережками.

"я обожнюю білий, чистий колір😇
а ти ?", - поділилася думками Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ксенія Собчак чудова на цьому фото", "💯 білий ідеальний 👌🔥", "Красива 👍", "Яка конячка 😍😍😍 нереальна, обожнюю коней", "Чому я не на місці цієї конячки?!😂💕", "Схожі👍", "Після інтерв'ю сфотографувалася з Ксенією)))", "Білий шалено вам личить🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.