Незважаючи на те, що артистка буквально сяяла від щастя, її вигляд викликав занепокоєння, пише Рoliteka.net.

Лариса Доліна у супроводі єдиної дочки Ангеліни і внучки Олександри відвідала дитяче новорічне свято. 64-річна артистка вийшла на публіку в світлій сорочці, а волосся прибрала в гладку зачіску. Образ артистка доповнила окулярами в золотій оправі.

Донька Доліної оприлюднила у своєму Instagram фото з зірковою матусею.

"На першому фото видно, хто задоволений☺дякую всім за це чудо свято!!! 1,5 години на одному диханні. Добрий барвистий новорічний бум! Спасибоооо ", – підписала фото Ангеліна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В коментарях масово пишуть компліменти сімейства. Але водночас на тілі артистки помітили шрам просто на шиї.

Стривожені фанати почали обговорювати, що цей шрам ніби схожий на той, що раніше було видно на останніх фото Анастасії Заворотнюк, коли артистка відвідала презентацію ювелірного бренду.

Тоді на грудях знаменитості помітили надріз, схожий на той, що залишається після взяття тканин для біопсії з метою діагностування раку. Тож такий слід на тілі серйозно насторожив фанів Лариси Доліної.

Нагадуємо, що в матері Анастасії Заворотнюк накопичились борги за комунальні послуги на суму, еквівалентну майже 19 тисяч гривень.

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, що на онкобольную Заворотнюк відкрили полювання.