Скандальна українська співачка Світлана Лобода і відомий музикант Сергій Бабкін розповіли, який найперший план хочуть здійснити в 2020 році і як довго стоїть ялинка в їх будинках.

Так, Лобода зізналася, що хотіла б у першому місяці 2020 року поїхати відпочити.

"Найважливіше – мої донечки чекають, звичайно, що матуся буде поруч. Мама навіть в цьому році подумала, а може їй не працювати, а провести час з сім'єю. Також хочеться в січні виїхати на місяць на відпочинок, до океану. З дівчатами і хлопцями, а також їх батьками", - сказала співачка.

Світлана Лобода

Що ж стосується новорічної ялинки, то вона стоїть в будинку Лободи до останнього моменту.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Наступає момент, коли я кажу: "Мама! Вона вже облетіло все, будь ласка, зробіть з нею що-небудь. Винесіть її, зрештою, на вулицю"", - зізналася співачка.

Також Світлана привітала всіх з наступаючими святами та побажала придатної музики в Новий рік.

"Бажаю вам гарної музики у Новому році. З наступаючими святами!!! Мені здається, що новорічні свята найприємніші. З великою любов'ю, ваша Лобода", - привітала співачка.

А ось Бабкін на Новий рік хоче собі цілу гору морепродуктів.

"Першого січня я планую купити 3 відра раків, просекко і устриці – хочу саме так зустріти перший день 2020 року! Хочу почати його красиво з першого дня! А ще слідом за цим – відвідування лазні: всією сім'єю, навіть з Єлисеєм Сергійовичем. І якщо не буде снігу, нас це не зупинить", - зізнався музикант.

Сергій Бабкін

Також він розповів, що ялинку вони не купують, а прикрашають живу на задньому дворі будинку.

"Ялинка у нас коштує вже третій Новий рік не вдома, а на вулиці. Вона жива і росте у нас на задньому дворику. Ми наряджаємо її кожен рік і знімаємо всі гірлянди, кульки і ліхтарики в кінці лютого. Коли є сніг – це все дуже гармонійно і красиво", - поділився Сергій.

Бабкін також розщедрився на побажання на Новий рік 2020.

"Я б хотів побажати всім коханим і близьким людям вміти радіти життю. Ми звикли до того, що живемо в достатку, що цілі і неушкоджені, здорові. Ми сприймаємо все як належне. Але це не так. Коли дивишся на людей, у яких немає того чи іншого, що є в тебе, ти розумієш, що треба кожен день радіти тому, що в тебе є. Потрібно дякувати Бога і Всесвіт за те, що вона так розпорядилася, що твоє життя зараз і тут саме така. Ще я хотів би побажати перебувати тут і зараз, сьогодні, не бути у вчора і не думати про завтра. Це дуже складно і дуже важливо і потрібно. У цьому і є сенс, як мені здається. Якщо ти зараз, тут і сьогодні, ти дуже уважний, спостерігаєш за всім і дякуєш за те, що бачиш, що з тобою відбувається. Тоді перед тобою відкривається якась карта, в якій дуже багато ключиків і відповідей на твої питання. Головне – тут і помічати їх, відчувати, чути, бачити. І, звичайно ж, бажаю всім міцного здоров'я, як твердь земна, сили фізичної і духовної. Мрійте і йдіть до своєї мрії, щоб одного разу вона здійснилася, а це 100% станеться! Якщо ви будете жити з нею, думати про неї, вірити в неї і рухатися! Щастя, любові, удачі в Новому 2020 року", - привітав він.

Нагадаємо, що Світлана Лобода виставила трепетне відео зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері", яке веде гуморист Максим Галкін, де дала захоплююче інтерв'ю про сім'ю, дітей і творчості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода трохи спантеличила публіку, виставивши у соцмережі кілька пляжним знімків, на яких позує в купальнику разом з дочкою.

Також портал Знай.ua писав, що перед камерою Світлана Лобода з'явилася в сексапільному чорному мереживній топ на бретелях, який красиво підкреслив пишне декольте і струнку фігуру.