Відома українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським музикантом Даном Баланом, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кілька знімків зі свого виступу на сцені талант-шоу "Х-Фактор".

Як видно, співачка вийшла на сцену в незвичайному вбранні. На ній довга рожеве плаття з м'ятою тканини з пишним шлейфом і блискучими рукавами. Волосся співачки розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото вона розповідає про свій виступ, а шанувальники в коментарях почали засипати її компліментами в коментарях. "Найкрасивіша", "Принцеса наша кохана, най-най", "Неймовірна Тіна", "Це правда було приголомшливо", "Ти – полюс нашого тяжіння", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.